За нас - Beyond Fashion House

За нас

Beyond е български моден бранд, създаден през 2011 г. от дизайнера Борче Ристовски и стилиста Добромир Киряков. Двамата започват да създават първите си модели две години по-рано. По онова време Добромир е вече популярен стилист с работата си за едни от най-добрите модни списания в България, а талантливият млад дизайнер Борче точно е показал дипломната си колекция за завършването си в Художествената академия в София. 

 

Постепенно бляскавият и женствен стил, който те налагат се превръща в по -достъпна алтернатива на световно признати имена в сферата на висшата мода. Затова и основните им клиенти са дами, които консумират мода и могат да оценят по достойнство ръчната работа и отношението към детайла в дрехите на Beyond. За своята почти десет годишна история брандът успя да се наложи като най-добрият в България за създаване на рокли за специални поводи. 

 

Ателието в София създава, както изцяло ръчно изработени тоалети по индивидуална поръчка, така и колекции с по-достъпни модели, представящи най- актуалните модни тенденции. 

 

С течение на времето Галена от първи клиент и муза на Beyond, става и съдружник в модната къща. Почти всички популярни дами в България, открояващи се с личния си стил носят Beyond, но брандът има и своите световни успехи. През 2015 година актрисата София Вергара се появи на червения килим на Американските кънтри награди с ръчно избродирана рокля Beyond. През същата година и поп звездата Деми Ловато пя на сцената на Американските музикални награди с яке, създадено от българския бранд.

 

 

 

Ателие

България, гр. София, Лозенец, ул.Червена стена 50

Работно време

Понеделник - Събота | 09:00 - 17:30

Телефон
+359882350535

Този сайт използва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашите Общи условия, Защита на личните данни и Бисквитки.